top of page
vilka.png
logo.png

Vilka är vi?

Västerås Kebab är ett familjeföretag som drivs av familjen Yesilbag. Företaget grundades 1999 av vår VD Nizam Yesilbag och blev 2005 ett aktiebolag. Vår grundare kommer från en lång linje av kockar som sträcker sig flera generationer i tiden. Hans far var en framgående chefskock i Istanbuls hotellscen och Nizam började bli upplärd redan från ung ålder om grunderna i det ottomanska köket. Denna tradition har sedan gått vidare till hans egna barn som nu driver verksamheten och fortsätter att utveckla konceptet. 

 

Västerås Kebab erbjuder idag diverse produkter till flertal aktörer på marknaden. Ni hittar oss inom dagligvaruhandeln, i butiker över hela Sverige. Vi finns idag i över 1000 butiker från Treriksröset ner till Smygehuk. Dessutom kan du hitta våra produkter i resturang- och storköksmarknaden. Vi samarbetar även med flertal kommuner och har direktleveranser till skolor/gymnasium. Är ni intresserad av att tillverka produkter till ert egna varumärke? Klicka på ikonen 

 Vad har vi för mål?

Resan till dagens produkter har varit utmanande. Kvalité till rimliga priser har alltid varit och fortsätter vara ledordet! Vi har utöver vår kebabserie tagit fram nya produkter, bland annat en helt ny vegan-serie som kommer lanseras periodvis under 2021. Tryck på fliken                                   för att se över vårt breda sortiment. 

 

Vi på Västerås Kebab jobbar aktivt med att utveckla vårt sätt att arbeta och samverka med miljön i vår omgivning. Därför har vi satt långsiktiga mål, där vi kan förbättra oss och utveckla vårt koncept och varumärke för att hela tiden vara i frontlinje av positiv förändring. Vår första förändring blev att byta ut vår storsäljare nötkebaben till svenskt kött inom dagligvaruhandeln, där vi har fått väldigt bra feedback från våra konsumenter.

 

En viktig del av vårt arbete är att ta ansvar för djurvälfärd och därför har vi valt att jobba med European Chicken Commitment. Beslutet inkluderar 100% av kycklingen i våra produkter. Dessutom kommer minst 20% av kycklingarna haft tillgång till utevistelse. Samtliga kriterier kommer att vara uppfyllda till år 2026 och vi kommer rapportera våra framsteg kontinuerligt. 

Vilka är vi?
bottom of page