Private label
Vi på Västerås Kebab har lång erfarenhet inom produktion. En företagskultur som drivs av aktivt arbete inom produktutveckling och framtagande av nya spännande produkter. Vi följer noggrant trender och hur marknaden utvecklas och stoltserar vår förmåga att utnyttja marknadsinformationen. Tillsammans med handelns goda insikter i konsumenternas köpmönster och vår kunskap inom råvaror och produktutveckling ser vi till att täcka de viktigaste aspekterna för att lyckas med EMV. Vi vet att ni som kund söker en tydlig strategi för er EMV-tillverkning och förväntar er en partner som kan sätta upp gemensamma mål och föra en öppen dialog för framtidsvisionen. Goda relationer, lagarbete och samarbetsvilja har vi som mantra och ser på det som vårt framgångsrecept.
Vi har i dagsläget flertal samarbeten med kända varumärken och ytterligare spännande projekt som är i utvecklingsstadiet med stora aktörer inom marknaden. Under 2021 har vi byggstart på ett nytt logistikcenter på 2000 kvm som etableras i Hacksta, Västerås. Med fryslager på 1000 kvm och kylt på 200 kvm stärker vi vår logistikkedja. Genom denna satsning kommer vi kunna erbjuda praktiska och kostnadseffektiva lösningar för lagerhållning och leverans. Vi har både IFS och BRC certifieringar inom produktion av livsmedel, HACCP utbildad personal och IP Livsmedel grundcertifiering. Vi erbjuder även framtagning av design för grafisk profil om så önskas, via vår in-house designer.
Tveka inte på att höra av er vid frågor eller funderingar!
