logo.png
IMG_6827_edited.jpg

Kebabstroganoff m. ris

Ingredienslista 4 portioner

Ris för 4 personer

1 pkt 330g Grillad Kebab

1 1/2 matsked tomatpuré

2 gul lök

2 dl vispgrädde

Olivolja

Salt & peppar

Ev. färsk persilja och chilli

Snabbt och smidigt, under 10 minuter. 

En favorit på middagsbordet! 

Tillagning

1. Tillaga ris för 4 personer

2. Fräs löken med olivolja i medelhög värme

3. Tillsätt ett paket 330g Västerås Grillad Kebab och rör om i några minuter tills kebaben är klar

4. Tillsätt tomatpurén och rör om

5. Blanda i vispgrädden, rör om och låt stå koka i 5 minuter

6. Smaksätt med salt & peppar. Krydda med persilja och chilli efter smak. Smaklig måltid!